Kunnossapitoasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsimme teollisuusasiakkaallemme Turkuun kokenutta kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää tuotannossa käytettävien koneiden ja laitteiden huolto/korjaus/asennus/kunnossapitoa pääsääntöisesti päivävuorossa (viikonloput vapaat).

Toivomme että sinulla on runsaasti kokemusta myös sähkötöistä ja mielellään sähköalan koulutus.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työhön, hyvää asennetta ja aitoa työhalua. Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa ja siistissä työmiljöössä.

Kysy lisää 0400946007/Oksanen tai täytä hakemus. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haastattelemme jo hakuaikana.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234334
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku