(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa kunnossapitoasentajaa Turun seudulla sijaitsevalle toimipisteelle. Asiakasyrityksemme on teollisuuden kunnossapitopalveluita tarjoava yritys. 

Työnkuvaus

Työ sisältää teollisuuden tuotantolaitteiden vianhakua, ennakkohuoltoja ja korjaustoimenpiteitä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta kunnossapitoasentajan/ koneasentajan tehtävistä. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta niin mekaanisesta kuin automaatioasennuksesta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Hakijalla tulee myös olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti.

Tarjoamme

Kannustavan palkkauksen sekä kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen osaavalle työntekijälle. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi