(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Versowood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Palvelukseen halutaan Vierumäelle Kunnossapitoasentaja

Oletko etsimämme ammattilainen?

Tehtävässä vastaat tehtaan tuotantolaitteiden käynnissä pidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sopeutumista joustaviin työaikoihin. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla kone-/ hydrauliasentajan tai -mekaanikon koulutus.

Aikaisempi kokemus sahateollisuuslaitoksen kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista sekä prosessituntemus luetaan eduksi, samoin mikäli osaat hitsata ja koneistaa tai sinulla on osaamista pneumatiikasta, hydrauliikasta tai kone-ja sähköautomaation tuntemusta.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja haluat sitoutua työhön pidemmäksi ajaksi sekä olla osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä osoitteeseen anssi.ruotsalainen@versowood.fi .  Voit myös jättää hakemuksesi nettisivuillamme www.versowood.fi  Merkitse aihekenttään "Kunnossapitoasentaja" ja oma nimesi.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Kunnossapitopäällikkö Jyrki Nieminen 044- 767 1450 ja

Työnjohtaja Anssi Ruotsalainen 044-780 8544