(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA ISS Palveluille kansainväliseen asiakkuuteemme Haminaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluvat mm. mekaanisen kunnossapidon ennakkohuolto-, korjaus- sekä asennustyöt. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30.  Toivomme aiempaa kokemusta erilaisista kunnossapitotöist. Voit omata esimerkiksi kokemusta mekaanisista asennuksista tai sitten olet muuten vaan näppärä käsistäsi. Pääasia on, että sinulla on oikeanlainen asenne työntekoon, halua kehittyä, asiakaspalvelukykyä ja joustavuutta. Olet tiimityöskentelijä, mutta tarvittaessa pärjäät myös itsenäisesti kentällä. 

Kohteessa työskentelemme pääosin suomen kielellä, mutta sinulla tulisi olla valmius kommunikoida myös englanniksi ja tarvittaessa halua kehittää omaa kielitaitoasi. Kykenet myös kohtuullisesti lukemaan ja raportoimaan englanniksi. Omaat myös vähintään perus IT-taidot, jotta mm. töiden raportointi onnistuu ongelmitta.

Tarjoamme mielenkiintoisen kansainvälisen työkohteen. Meillä osaamistasi arvostetaan ja pääset kehittymään ammatissasi yhä monipuolisemmaksi osaajaksi.

Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 31.1.2019. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.iss.fi. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -