(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja osaavaa kunnossapitoasentajaa Porvoon seudulle. Sinulla tulisi olla valmius myös satunnaisiin matkapäiviin. 

Edellytämme hakijalta kokemusta sekä mekaanisesta kunnossapidosta että automaatioasennuksista. Työ pitää sisällään pääsääntöisesti tuotantolaitteiden sekä kiinteistön prosessitekniikan huolto- ja asennustöitä.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä sekä pystyt työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti.

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti kotisivujemme kautta.

Tiedustelut sähköpostitse:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi