(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa kunnossapitoasentajaa Turun seudulla sijaitsevalle toimipisteelle. Töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta kunnossapitoasentajan/ koneasentajan tehtävistä. Sinulta löytyy kokemusta niin mekaanisesta kuin automaatioasennuksesta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Hakijalla tulee myös olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti.

Tarjoamme kannustavan palkkauksen sekä kokopäiväisen työsuhteen osaavalle työntekijälle. Hyvällä tekijällä mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme koeajan jälkeen!

Täytä työhakemus palkkatoiveineen alla olevasta linkistä!

Tiedustelut tarvittaessa:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi