(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
VS-Harja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018
VS-Harja Oy
VS-Harja Oy on valmistanut harjoja vuodesta 1927 lähtien, jolloin Verner Saartila perusti yrityksen. Asiakkaat ovat paikallisesti ja valtakunnallisesti tunnettuja ja arvostettuja jälleenmyyjiä, joita palvellaan kotitalous- ja ammattikäyttöön suunnitelluilla tuotteilla. Suomen johtava harjanvalmistaja VS-harja on osa pohjoismaiden johtavaa siivousvälineiden valmistajaa Sini-konsernia. Me uskomme suomalaiseen työhön ja ammattitaitoon. Osoituksena kotimaisesta alkuperästä on tuotteillemme myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus. Tuotteisiin pääset tutustumaan www.vsharja.fi.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Akaaseen mekaanisen kunnossapidon osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Monipuoliseen ja itsenäiseen työnkuvaan kuuluvat harjastuskoneiden huollot ja kunnossapito. Työtä tehdään pääasiallisesti aamuvuorossa, mutta työ sisältää jatkossa mahdollisuuden myös vuorotyöskentelyyn.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta teknisen puolen koulutusta ja eduksi on myös aikaisempi kokemus mekaniikan, pneumatiikan ja / tai sähkötekniikan (kaavioiden lukutaito) parista. Etsimällämme tekijällä on hyvät kädentaidot (konepajakokemus) sekä halu ja varmuus työskennellä itsenäisesti. Lisäksi avainsanoja tehtävässä menestymiseen ovat: oma-aloitteisuus, luotettavuus ja ongelmanratkaisukyky.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vakituisen työpaikan. Työpisteesi sijaitsee Akaan Toijalassa, jossa pääset osaksi sitoutunutta ja hyvin motivoitunutta työyhteisöä.
Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkkion.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä hakemuksesi tähän paikkaan. Liitä mukaan myös CV sille varattuun kohtaan. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

Huom! Haku hoidetaan VMP Groupin kautta, asiakkaamme ei vastaanota hakemuksia tai tiedusteluita paikkaan liittyen.

Lisätietoja antaa tarvittaessa arkisin klo 13-15 HR-koordinaattori Minna Heikkilä, p. 0403075204.
Kesto
yli 12 kuukautta
Lisätietoja
Minna Heikkilä, Minna.Heikkila@vmp.fi, 0403075204
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.