(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme kunnossapitoasentajaa elintarviketeollisuuden yritykseen Sastamalaan.

Työnkuvasi pitää sisällään monipuolisesti mekaanista kunnossapitoa sekä osaamisen mukaan myös sähkökunnossapitoa. Sinulla on aiempaa kokemusta kunnossapitoasentajan työstä sekä sähköpuolen koulutus. Vianetsintä ja huoltotyöt ovat sinulle tuttuja. Voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti on eduksesi.

Lisäksi toivomme, että:

- olet oma-aloitteinen ja joustava
- teet työsi huolellisesti
- pystyt toimimaan ryhmässä sekä itsenäisesti
- sinulla on alan koulutus

Pääset osaksi osaavaa työporukkaa ja saat monipuolisen työn sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan palkkatoiveesi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten ole nopea!

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, kunnossapito, sähkökunnossapito, vuorotyö, kokoaikatyö