(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme nyt mekaanista kunnossapitoasentajaa Heinolan tulosyksikköön.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Työtehtäväsi ovat mekaanisia kunnossapito- ja ennakkohuoltotöitä, ja pääasiallisena vastuualueenasi ovat puunkäsittelyn ja massatehtaan tuotantolaitokset.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammattikoulututkintoa sekä aikaisempaa muutaman vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Katsomme eduksi SAP R/3- ja MS Office -ohjelmistojen aiemman tuntemuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää suunnitelmallista ja tarkkaa työotetta. Arvostamme myös joustavuutta ja halua kehittyä tehtävässä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitoinsinööri Jari Mikkonen, 040 167 9849