(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Quant Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Tehtävä

Toimintamme kasvaessa etsimme motivoituneita ja menestyksenjanoisia ammattilaisia vaihteleviin teollisuuden kunnossapitotehtäviin. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Etsimme sähkö- ja automaatioasentajia sekä mekaanisia kunnossapitoasentajia vahvistamaan kunnossapito-organisaatiotamme. Kunnossapitokohteemme on yhteistyökumppanimme Metsä Woodin Suolahden vaneritehtaat sekä Äänekosken uusi viilutehdas. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset sähkö- ja automaatiokunnossapidon tai mekaanisen kunnossapidon tehtävät.

Vaatimukset

Olet asiakaspalveluhenkinen positiivinen tiimipelaaja, omaat kunnossapitokokemusta ja olet itsenäiseen ja vastuulliseen työhön kykenevä. Turvallinen työskentelytapa ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat sinulle tuttuja. Kokemus teollisuuden kunnossapidosta ja/tai ohjelmoitavista logiikoista on eduksi tehtävää haettaessa. Sähkö-/ automaatioasentajilta vaaditaan itsenäiseen sähkötyöhön tarvittava koulutus ja työkokemus.


Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Vaikka kaikkiin tehtäviin sisältyy asiakaspalvelua, sinun ei tarvitse olla täydellisen ulospäinsuuntautunut sanaseppo, mutta osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaamme tarpeisiin. Tarjoamme edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si (viite: Kunnossapitoasentaja Suolahti/Äänekoski) 30.09.2018 mennessä osoitteella: recruitment@quantservice.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse arkisin klo 16-17.00 tai sähköpostilla: Tuomas Korniloff 050 4545 905, tuomas.korniloff@quantservice.com.