(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Maustaja Oy:lle Pyhännälle elintarviketeollisuuteen

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Kunnossapitoasentajana pääset tekemään yhdessä tiimisi kanssa monipuolisia tehtäviä, joita ovat mm. valmistuslinjojen asennustyöt, tuotantolaitteiden ja kiinteistön ennakkohuollot sekä korjaustyöt. Tuotantolinjat toimivat kolmessa vuorossa, joten edellytämme myös hakijalta mahdollisuutta tehdä 3- vuorotyötä. Tarjolla on vakituinen työsuhde työntekijöiden hyvinvointiin panostavassa yrityksessä. Maustaja on saanut muun muassa Työelämäpalkinnon vuonna 2017 tunnustuksena halustaan kehittää asioita paremmaksi.

Hakijalta edellytämme:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta kuten automaatio-, sähkö- tai konetekniikan koulutusta
- Halua oppia uutta
- Valmiutta sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti
- Reipasta, innokasta ja oma-aloitteista työotetta

Eduksesi katsomme:
- Hitsaustaidon
- Automaatio-osaamisen sekä aiemman kokemuksen mekaanisen kunnossapidon töistä

Tarjoamme:
- Monipuoliset, haastavat työtehtävät
- Hyvän perehdytyksen
- Vakituisen työsuhteen
- Huumorintajuisen työyhteisön, jossa työntekijöiden hyvinvointi on tärkeässä roolissa

Palkkaus: TES/osaamisen mukaisesti
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työn kesto: Vakituinen työsuhde

Kiinnostuitko paikasta? Lähetä hakemuksesi pikimmiten sivujemme www.go-on.fi kautta.Aloitamme haastattelut välittömästi ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä antaa Maustajan henkilöstöpäällikkö Jari Partanen, puh. +358207991368. Maustaja on elintarviketuotteiden sopimusvalmistaja, joka panostaa tuotekehitykseen, tuotteiden laatuun sekä vastuullisuuteen. Maustaja on noin 90 henkilöä työllistävä savuton työyhteisö. Maustajaan yrityksenä voit tutustua tarkemmin heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.maustaja.fi.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.