(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Kiinnostaako sinua kunnossapito? Oletko vailla pitempiaikaista työtä? Meillä on tarjota hyvää työtä!

Haemme nimittäin nyt asiakkaallemme vakituista KUNNOSSAPITOASENTAJAA TYÖSTÖKONEHUOLTOON Turkuun.

Työskentelet tuotanto- ja työstökoneiden kunnossapidon parissa. Tehtävä sisältää tuotantokoneiden vikakorjauksia, suunniteltuja korjauksia sekä huoltotehtäviä. Pääset osaksi ammattilaisista koostuvaa tiimiä.

Sinä voit olla esim. vasta valmistunut opiskelija tai jo kokenut alan ammattilainen. Hyvät edellytykset antavia opiskelualoja ovat mm. kone- ja tuotantotekniikka, elektroniikka sekä sähkö.

Eduksi katsomme kokemuksen kunnossapitotyöstä ja työstökoneiden ohjauksesta. Raportointi tapahtuu tietokoneella, jotenka tykkäät työskennellä tietokoneiden kanssa ja ratkoa ongelmia. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset suomen kielen taitoa.

Mitä sitten voit saada vakituisen työpaikan lisäksi? Ison konsernin edut, tiimikaverien tuen, ja kunnossapitotyön, jossa et kuitenkaan tee reissuhommaa.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 15.10. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Meitä kiinnostavat tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan myös niistä! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.