(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Lisäpalvelu on yksityinen rekrytointi-, vuokraus- ja siivouspalveluihin keskittynyt yritys. Toimimme Jyväskylässä, Kouvolassa, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Toiminta on aloitettu vuonna 2002. Työllistämme palvelu-, huolto-, tuotanto-, teollisuus-, siivous- ja toimistoaloilla satoja henkilöitä kuukaudessa. 

Haemme asiakkaallemme Lahden talousalueelle työntekijöitä kokopäivätyöhön kunnossapitoasentajan tehtäviin. Hakemamme tekijä on käsistään ammattitaitoinen kunnossapidon moniosaajaa, joka omaa korkean työmotivaation sekä hyvän ja ahkeran asenteen.

Työ sisältää monipuolisesti teollisuuden kunnossapidon tehtäviä linjojen asennuksista erilaisiin pieniin huolto- sekä fiksaustöihin. Huomattavaa etua tehtävässä tuovat hitsauksen perustaidot, kokemus koneistuksesta, sähkö-/automaatioalan tuntemus sekä muu kokemus kädentaitoja vaativista tehtävistä.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jossa on mahdollista kehittää ammatillista osaamistaan ja tätä kautta luoda pitkäaikainen työsuhde asiakkaan kanssa.

Laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan, sillä käymme hakemuksia läpi koko ajan ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

Sami Ikävalko, puh. 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net