(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Haemme kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Eforalle Veitsiluotoon.

Tehtävänkuvaus

Toimit alueella sähkö- ja automaatioasentajan tehtävissä. Huolehdit ja toteutat itsenäisesti tehdasalueen sähkökäyttöjen, taajuusmuuttajien, ohjelmoitavien logiikkojen, automaatiojärjestelmien ja automaation kenttälaitteiden korjaus-, ennakkohuolto- ja kehitystöitä.

Raportoit tekemäsi työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP). Työskentelet tarvittaessa sekä tehdasalueella että sen ulkopuolella erilaisissa huolto- ja korjaustehtävissä. Osallistut tuotantoprosessin ja kunnossapidon kehitykseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Tehtävävaatimukset

Olet teollisuuden sähköalan osaajaa, jolla on pätevyydet itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sinulta soveltuvaa alan ammatillista perustutkintoa ja arvostamme kokemusta automaatiojärjestelmien ja kenttälaitteiden osalta.

Puhut sujuvaa suomen kieltä ja sinulla on vähintään välttävä englannin kielen taito. SAP R/3 ja MS Office osaaminen katsotaan eduksi.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Jorma Heikkinen, p. 040 7070 645