(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018
Haemme asiakasyrityksillemme

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON OSAAJAA

Elintarvike- ja metalliteollisuuden tuotantolaitokseen Raahen seudulle. Asiakasyrityksemme on alallaan tunnettu, vakavarainen ja luotettava työnantajia, joka panostaaa työntekijöidensä perehdytykseen ja viihtyvyyteen.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta elintarvike- ja metalliteollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä oikeanlaista palvelualtista asennetta. Omaat itsenäisen ja suunnitelmallisen työskentelytyylin, mutta osaat toimia myös osana tiimiä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on:
- Kokemusta ja soveltuvaa koulutusta kunnossapidon tehtäviin
- Kokemusta kunnossapitosuunnitelmista sekä akuuttien huoltotöiden toteutuksesta
- Tuotanto- ja pakkauslaitteiden ymmärrystä
- Täsmällinen ja rivakka työote
- Oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallisuutta työssäsi

Tehtävä on kokopäiväinen ja alustava kesto on 8-12 kk, jonka jälkeen on mahdollisuus suoraan työllistymiseen asiakasyritykseemme. Työ tehdään kahdessa vuorossa, mutta suurempia huoltotöitä voidaan tehdä myös viikonloppuisin.

Työ alkaa: Heti
Palkkaus: TES/osaamisen mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja uskot olevasi juuri hakemamme henkilö, laita hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.