(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme asiakkasyrityksellemme Joensuuhun teollisuuden kunnossapitoasentajaa vakituiseen työhön.

Työtehtävät sisältävät erilaisia tuotantolaitteiden kunnossapito-, huolto- ja asennustehtäviä. Vastaat myös laitteiden oikeasta ja tehokkaasta käytöstä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa teollisuuden kunnossapitokokemusta. Eduksi katsomme kokemuksen/koulutuksen koneistuksen- tai työkaluvalmistuksen osalta. Lisäksi pystyt itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten jätähän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.