(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme osaavaa kunnossapitoasentajaa Turun seudulla sijaitsevalle toimipisteelle. Töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta kunnossapitoasentajan/ koneasentajan tehtävistä. Sinulta löytyy kokemusta niin mekaanisesta kuin automaatioasennuksesta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Hakijalla tulee myös olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti.

Tarjoamme kannustavan palkkauksen sekä kokopäiväisen työsuhteen osaavalle työntekijälle. Hyvällä tekijällä mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme koeajan jälkeen!

Täytä työhakemus palkkatoiveineen alla olevasta linkistä!

Tiedustelut tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi