(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 ME ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia Satakunnan alueelle.

Työ pitää sisällään pääasiassa teollisuuden kunnossapitoa, jonka lisäksi tehdään koneasennusta uudiskohteissa. Työtä tehdään erilaisissa teollisuuden kohteissa ympäri Satakuntaa ja työt vaihtelevat kohteen mukaan. Toivomme sinulta monipuolista kokemusta asennustehtävistä sekä alan koulutusta.

Olet nähnyt erilaisia teollisuuskohteita ja -ympäristöjä ja olet niissä kuin kotonasi. Sinulla on aiempaa työkokemusta kunnossapidosta ja monipuolisista asennustöistä. Tulet hyvin toimeen porukassa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet tarkka ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Lisäksi toivomme voimassaolevaa työturvakorttia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työtä tehdään vuoroissa ja kohteet vaihtelevat Satakunnan alueella. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi