(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Oletko joustava ja yhteistyökykyinen kunnossapidon ammattilainen? Haemme nyt kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Veitsiluotoon.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävänkuvaus

Kunnossapitoasentajana toimit tehdasalueella paperikonelinjojen 2 ja 3 sekä jälkikäsittelyn sähkötekniikkaan liittyvien ennakkohuolto- ja häiriökorjaustöiden parissa. Raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP).

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta vähintään ammattiopistotasoista koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvä osaaminen sähkönjakeluun liittyvistä toiminnoista, Siemens-logiikoista ja ABB-taajuusmuuttajista.

Arvostamme haluasi oppia ja kehittyä työtehtävissä sekä ottaa vastuuta omasta tehtäväkentästäsi.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tommi Parpala

Kunnossapitopalvelupäällikkö

P. 040 846 3354