(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018
Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.
Toimenkuva
Haemme menestyvälle asiakkaallemme kunnossapitoasentajaa.

Tässä tehtävässä et vain istu ja ihmettele, vaan pääset tekemään töitä.

Tehtävänä huolehtia tuotantolaitteiden kunnossapidosta. Tehtävä koostuu päivittäisistä ennakkohuolloista, vikakorjauksista sekä muista huoltotöistä.

Tarkoituksemme on rekrytoida pitkäaikaisia osaajia, joten suurin osa työpaikoista tähtää vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi tarpeena on myös määräaikaisia ja kesätyöntekijöitä.

Työpaikka sijaitsee Lahdessa.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta:

- Soveltuvia teknisen alan opintoja ja / tai kokemusta kone- tai automaatiotekniikasta ja kunnossapidosta
- Kiinnostusta kunnossapitoon ja teknisiin tehtäviin tuotantoympäristössä sekä ongelmanratkaisukykyä.
- Vuorotyö valmius

Arvostamme joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Tiimityötaitoja ja kehittyä työtehtävissä.
Koulutus ja työkokemus
Asiakkaamme tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön. Tavoitteena on luoda työympäristöä, jolle on ominaista moniosaaminen, vastuullinen toiminta, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus.

Täytä hakemus pikaisesti www.vmp.fi/tyopaikkailmoitus ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Nämä paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä joten älä jää odottamaan viimeistä hakupäivää.

Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Varamiespalvelu Lahti / Niko Reinikainen 040355 8994 / Lahden toimisto (03) 873 200
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2018 mennessä.