Kunnossapitoasentaja voimalaitokselle, Savonlinna, Elvera Oy (Kesätyö)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022
Haluaisitko nähdä ja kokea voimalaitostyön arkea? Tarjoamme nyt upeaa kesätyömahdollisuutta asiakkaamme Elveran voimalaitoksella kunnossapitoasentajana.
Työssä pääset oman tietotaitosi mukaan toimimaan hyvin monipuolisesti erilaisissa asennusten, ennakkohuoltotöiden, valvonnan ja dokumentoinnin tehtävissä. Lue alta lisää ja hae tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. Etenemme soveltuvien hakijoiden kanssa hakemusjärjestyksessä.
KUVAUS
Kunnossapitoasentajana pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa voimalaitoksen asentajista ja operaattoreista koostuvaa tiimiä. Aamuisin juodaan yhdessä kahvit ja jaetaan päivän työtehtävät. Osa jää voimalaitokselle päiväksi ja osa lähtee tarkistamaan lähiseudun kaukolämpölaitoksia. Sinun tehtäväsi määräytyvät oman kokemuksesi mukaan.
Pääasiassa tehtävääsi kuuluu asentajan töitä voimalaitoksella, eli esimerkiksi pumppujen ja puhaltimien ennakkohuoltotyötä, valvomossa voimalaitoksen toiminnan seurantaa, dokumenttien päivitystä ja vastaanottotarksstuksia. Tämän lisäksi voit osallistua kaukolämpölaitosten valvontakäynteihin. Kevään ja kesän ajalle sijoittuu myös 3-4 viikon huoltojakso, jolloin pääset työskentelemään kattilan/painelaitteen sisällä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden oppia voimalaitosten toiminnasta sekä kokea kattilan/painelaitteen sisällä työskentely
* Mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
* Verkostoitumismahdollisuuden tulevaa työelämää ajatellen

TYÖNKUVA

* Pumppujen, puhaltimien ja vastaavien ennakkohuoltotyötä voimalaitoksella
* Voimalaitoksen toiminnan seurantaa valvomosta
* Vastaanottotarkastuksia
* Dodumenttien päivitystä
* Valvontakäyntejä kaukolämpölaitoksilla
* Kattilan/painelaitteen sisällä työskentely (3-4 viikon huoltojakson aikana)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Energiatekniikan puolen koulutus (kesken tai jo suoritettu)
* Sujuva suomen kielen taito
* Ennakkoluuloton ja utelias asenne sekä halu tarttua työhön
* Arvostamme aiempaa kokemusta voimalaitokselta tai teollisuuden kunnossapidosta (voi olla myös sähköautomaation puolelta)


Muuta tietoa

Aloitus: Toukokuu 2022

Kesto: Kesätyö

Sijainti: Savonlinna

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elvera Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Voit lukea lisää Elverasta täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot