(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Vesantti Oy:lle
Vesantti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Etsimme Vesantti Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajaa elintarviketeollisuuslaitteiden kunnossapito- ja huoltotehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset elintarviketeollisuuslaitteiden kunnossapito-, huolto- ja asennustehtävät pääasiassa asiakasyrityksen tiloissa eri puolilla Suomea. Tehtävät pitävät sisällään sekä mekaanisten että sähköisten vikojen hakemista ja korjaamista laajasta konekannasta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Etsimme joustavaa, oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa tiimipelaajaa, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Toivomme:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. sähköalan perustutkinto
  • Vähintään parin vuoden kokemusta teollisuuden asennus/huoltotehtävistä
  • Sähkökuvien lukutaito
  • Mittalaitteiden tuntemusta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajaksi suomalaiseen perheyritykseen. Saat vastuuta oman osaamisesi mukaan ja pääset kehittymään monipuolisissa ja haastavissa kunnossapidon tehtävissä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat Baronalta: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624