(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Vantaa
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA Vantaalle!

Työtehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä vastaat elintarviketeollisuuden alalla toimivan asiakasyrityksemme tuotantokoneiden ja laitteiden vianhaku-, huolto- ja korjaustöistä. Kokemus erityisesti painelaitteiden ja vianhaun parissa on hakijalle plussaa.

Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Pääasiallinen työaikasi on 7.00 - 15.30. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi asiakasyrityksessämme. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Tarjoamme edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

 

Hakijan profiili

Edellytämme sähkötekniikan perustutkintoa ja kone- ja metallitekniikan osaamista. Olet työskennellyt teollisuudessa aikaisemmin ja sinulla on kokemusta kunnossapitotoiminnasta. Olet valmis joustamaan toiminnan mukana. Positiivinen asenne ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat eduksi. Turvallisesti työskentely ja asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Vaatimukset:

- Sähköalan koulutus

- Työturvallisuuskortti

- Sähkötyöturvallisuuskortti

Eduksi katsomme monipuolisen työkokemuksen erilaisista huolto- ja korjaustöistä sekä kunnossapidosta. Olet itseohjautuva alan ammattilainen, jolta löytyy runsaasti työskentelymotivaatiota sekä sopivasti huumorintajua. Yhteistyötaitosi ovat erinomaiset ja olet valmis ottamaan vastuuta työsi jäljestä.

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä työt alkavat jo HETI SOPIVAN HENKILÖN LÖYDYTTYÄ! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR-konsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289, laura.honkanen@uniflex.fi. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.