(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja vakituiseen työsuhteeseen
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusyhtiö ja yksi johtavista ammusten tuottajista maailmassa. Suomessa Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa, sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammo valmistaa Suomessa käsikranaatteja, keski- ja isokaliiperisia tuotteita, kranaatin kuoria, patruunoita ja patruunakomponentteja sekä ruutia. Yhtiön kansainvälisiä asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa.

 

Haemme nyt suorarekrytointina Nammo Vihtavuori Oy:lle MEKAANISTA KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Laukaan Vihtavuoreen.

Työ pitää sisällään monipuolisia kemian teollisuuden mekaanisten laitteiden asennus- ja kunnossapitotöitä.  Työ on päivätyötä, mutta odotamme valmiutta työskennellä myös vuorotyössä.

Työssä ollaan kosketuksissa erilaisten kemikaalien kanssa, joten työntekijällä on oltava hyvä terveydentila. Valitulle työntekijälle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Odotamme Sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Muutaman vuoden työkokemusta, sekä kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta
  • Valmiutta itsenäiseen työhön
  • Tarkkuutta ja kykyä noudattaa yksityiskohtaisia turvallisuusmääräyksiä

Eduksi katsotaan kokemus Atex-ympäristössä työskentelystä.

Tarjoamme vakituisen työn menestyksekkäässä yrityksessä osana toisiaan tsemppaavaa työporukkaa!

Mikäli olet etsimämme kunnossapitoasentaja vailla uusia haasteita, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292, emmi.leppanen@go-on.fi

Lisätietoja Nammosta saat osoitteesta www.nammo.com