(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja / työvälinevalmistaja (KM-Yhtymä Oy)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

KM-Yhtymä Oy on Pyroll-konserniin kuuluva tuotantolaitos Joensuussa, joka valmistaa erilaisia elintarvikepakkauksia ja pakkausten osia asiakkaille kotimaahan ja lähialueille. KM-Yhtymän liikevaihto on n. 10,0 milj. euroa ja henkilöstöä kaikkiaan 37. KM-Yhtymä on kehittyvä, innovatiivinen, sekä kasvuun tähtäävä asiakaslähtöinen yritys. Lisätietoja www.pyroll.com.

Haemme nyt KM-Yhtymälle KUNNOSSAPITOASENTAJAA mekaaniseen kunnossapitoon.

Kunnossapitoasentajana työskentelet kunnossapitotiimissä, jonka tehtäviin kuuluu koneiden ja laitteiden kunnossapito. Tehtävänäsi on myös vastata leikkaintyökalujen huollosta, joten odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta ruiskuvalumuottien valmistuksesta tai huollosta sekä tähän liittyvää koulutusta. Hakemamme henkilö on myös oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukykyinen ja tiimityötaitoinen.

Työskentely tapahtuu päivävuorossa, mutta tarpeen tullen olet valmis joustamaan työajassa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen tehtävään sekä koulutuksen leikkaintyökalujen huoltoon työkaluvalmistajalla.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 27.1. mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.