(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja työstökonehuoltoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Mitä ajattelit tehdä kesällä? Kiinnostaako sinua kunnossapito? Meillä on tarjota hyvää työtä!

Haemme nimittäin nyt Konecranesille KUNNOSSAPITOASENTAJIA TYÖSTÖKONEHUOLTOON kesäksi 2018 Hyvinkäälle.

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 17 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Työskentelet kesällä Konecranesin asiakkaiden tuotanto- ja työstökoneiden kunnossapidon parissa. Tehtävä sisältää tuotantokoneiden vikakorjauksia, suunniteltuja korjauksia sekä huoltotehtäviä. Pääset osaksi ammattilaisista koostuvaa tiimiä. Työt alkavat viimeistään kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Olisi hienoa, jos innostut tarvittaessa jatkamaan vielä tämän jälkeenkin!

Sinä voit olla esim. pian valmistumassa oleva opiskelija. Hyvät edellytykset antavia opiskelualoja ovat mm. kone- ja tuotantotekniikka, elektroniikka sekä sähkö. Ehkä olet jo aiemmin päässyt oppimaan kunnossapitotyöstä tai tunnet jopa työstökoneiden ohjausta, mutta kesätöissä eniten painoarvoa on omalla asenteella. Tykkäät työskennellä ihmisten kanssa ja ratkoa ongelmia. Englannin kielen taidosta on etua.

Mitä sitten voit saada arvokkaan työkokemuksen lisäksi? Tiimikaverien tuen, reilun palkan ja kunnossapitokesätyön, jossa et kuitenkaan tee reissuhommaa. Ehdit nauttia kesästäkin! Parhaassa tapauksessa kesätyö voi poikia pidempiaikaisenkin työn.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Meitä kiinnostavat tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan myös niistä! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Vilppu Hyppölältä, vilppu.hyppola@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.