(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja tuotantolaitokseen
Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Asiakkaamme Uudenmaan Sairaalapesula vahvistaa kunnossapitoaan ja etsii kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen tekstiilihuoltoprosessin varmistamiseen Keravan tuotantolaitokseen.

Tehtävässä osallistut viisihenkisessä kunnossapidon tiimissä monipuolisen ja modernin laitekannan sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon ja ennakkohuoltoihin. Tiimissä tehtävät huollot- ja kunnossapitotyöt voivat olla mekaanisia tai sähköisiä ja oma roolisi määräytyy osaamisesi ja taustasi mukaan.

Työt tehdään arkisin kahdessa vuorossa, tuotanto on käynnissä normaalisti arkisin klo 5:45-22.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa peruskoulutusta. Voit olla esimerkiksi sähkö-, kone- tai kunnossapitoasentaja. Aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä toivotaan, mutta se ei välttämättömyys. Tärkeintä työssä suoriutumisen kannalta on omatoiminen ja palveluhenkinen asenne.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä. Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja tehtaan laitekantaan. Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät auttavat sinua suoriutumaan tehtävistäsi ja kehittymään ammatillisesti. Kattavat edut ja viihtyisä työympäristö tuovat viihtyvyyttä ja vastapainoa arkeen.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Baronan kanssa, mutta valittu henkilö palkataan vakituiseen työsuhteeseen Uudenmaan Sairaalapesulan kirjoille. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, numerosta 0504648493, arkisin klo 9-15.