(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja tuotantolaitokseen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia cavereita vahvistamaan joukkoamme. Mikäli etsit itsenäistä otetta ja vastuuntuntoa vaativaa työtä, hae heti!

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen sähkömekaaninen kunnossapito tuotantolaitteiden osalta. Toimit asiakaskohteessamme vastaten oman osaamisalueesi tehtävistä. Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, koska osaat toimia laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja osaat luontevasti hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja -ohjelmia.Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen.

Saat työskennellä joustavasti ja itsenäisesti, koska tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen sekä tunnet teollisuuden kunnossapidon tehtävät. Sinulla on sähköasentajan tutkinto taskussasi ja useamman vuoden kokemusta alalta. Automaatio- ja mekaaninen osaaminen katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Arto Vehmanen p. 050 390 2181. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 28.02.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.