Kunnossapitoasentaja Treston Oy:lle
Treston Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Treston on kotimainen, vuonna 1969 perustettu osakeyhtiö, joka valmistaa ergonomisia teollisuustyöpisteitä. Sen tuotenimiin kuuluu myös Sovella, joka valmistaa säilytysjärjestelmiä julkisiin tiloihin sekä koteihin. Treston työllistää 280 henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 45 miljoonaa euroa. Trestonin tehtaat ja pääkonttori sijaitsevat Suomessa, mutta yrityksellä on 15000 asiakasta maailmanlaajuisesti.

Oletko kunnossapidon ammattilainen ja etsit kehittävää, monipuolista työtehtävää?

Haemme Treston Oy:lle Turun tehtaalle kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö työllistyy suoraan Trestonin kirjoille, ja palkkaus perustuu muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimukseen. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Työpaikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään!

Kunnossapitoasentajan työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Työnkuvaasi kunnossapitotiimissä kuuluvat niin tuotanto- kuin muiden laitteistojen kunnossapitotöistä vastaaminen, joten työpäiväsi aikana huolehdit yhdessä tuotantohenkilöstön kanssa laitteiden käynnissäpidosta, seuraat laitteiden toimintaa ja pyrit ennakolta estämään mahdollisten häiriöiden syntymisen. Laitteiden kunnon tarkastaminen sekä tarvittavien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hoitaminen suunnitelmien mukaisesti ovat osa työarkeasi.

Taustastasi riippuen sinulla on myös mahdollisuus osallistua tuotannon automaatiokehittämishankkeisiin. Lisäksi huomioit työssäsi koneiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusnäkökohdat. Vastaat tekemistäsi teknisistä ratkaisuista, joten ymmärrät roolisi vastuullisuuden.

Tehtävässä on hyödyksi esimerkiksi metalli- tai automaatioalan koulutus ja mieluusti jo muutaman vuoden työkokemus kunnossapidon tehtävistä. Kiinnostus automaatioalaan lasketaan sinulle eduksi.

Työskentelytyylisi on itsenäinen ja oma-aloitteinen, ja osat priorisoida työtehtäväsi kiireessäkin. Sinulla on ymmärrystä tuotantolaitteiden työturvallisuusjärjestelmistä sekä tuotannon laadunhallinnasta ja ympäristövaikutuksista. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, sillä teet tiivistä yhteistyötä tuotantotiimin kanssa.

Trestonilla sinulla on hieno mahdollisuus päästä kehittymään edelleen kunnossapidon ammattilaisena ja laventamaan osaamistasi erilaisissa kehitysprojekteissa ammattitaitoisessa tiimissä. Työnantajayrityksenä Treston kannustaa työntekijöitä kehittymään ja antaa vastuuta työntekijöilleen.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2021. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499814
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku, Kaarina