(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja teollisuuteen 
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Kunnossapitoasentaja teollisuuteen 

Haemme asiakkaallemme Pro-Tot Oy:lle asentajaa monipuolisiin teollisuuden kunnossapito- ja huoltotehtäviin.

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan koneistuksissa, hitsauksissa, kunnossapidossa ja näiden palveluiden eri osa-alueilla. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Toiminnan kasvaessa haussa on henkilö vahvistamaan Kuopion toimipisteen osaajajoukkoa. Haettava henkilö voi olla pohjakoulutukseltaan tai työkokemukseltaan minkä tahansa teknisen alan osaaja, esimerkiksi sähkö, automaatio, kone- ja metalli tai muu vastaava. Tärkeintä on löytää porukkaan sopiva tyyppi, jolla on halu olla mukana ja kehittyä tehtävässään huippuosaajaksi.

Työtehtävät ovat teollisuuden asiakkaille tehtäviä huoltoja, kunnossapitoa tai uusien investointien asennustöitä. Työt tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden tuotantotiloissa n. 100 kilometrin säteellä Kuopiosta. Välillä työskennellään konekorjauksien ja osavalmistuksen parissa omalla toimipisteellä Kuopion Kelloniemessä. Katsomme hakijalle eduksi tig-hitsaustaidon sekä osaamisen ja kokemuksen erilaisten työstökoneiden käytöstä, kuten manuaalisorvi ja -jyrsin.

Työajat ovat vaihtelevat ja asiakkaiden tarpeista riippuvat, joten toivomme hakijalta joustoa niiden suhteen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta toivomme valmiutta myös viikonlopputöihin.

Työ alkaa osa-aikaisena 18-40h/vko sopimuksella RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Haussa on kuitenkin pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä, joten mahdollisuus tuntimäärän kasvattamiseen sekä vakinaistumiseen Pro-Tot Oy:n kirjoille on todennäköinen.

Mikäli koet olevasi etsimämme motivoitunut ja monipuolinen ammattilainen, jätä hakemuksesi oheisella lomakkeella mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.