(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja teollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Euroopan suurimmista gluteenittomista leipomoista ja iso toimija kansainvälisilläkin markkinoilla.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista.
Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä. Tällä hetkellä kasvusuunnassa oleva liikevaihto on vuonna 2019 noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin puolet.

Tykkäätkö työskennellä teollisuudessa, modernia teknologiaa sisältävien laitteiden parissa?

Haemme nyt Moilas Oy:lle Pieksämäen Naarajärvelle kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen teolliseen leipomoympäristöön.

Työssäsi tulet toimimaan itsenäisesti vuorossa ja vastaamaan leipomon laitteiston toimivuudesta ja kunnossapidosta. Työt sisältävät päivittäistä huoltoa ja korjausta tilanteen mukaan sekä suurempia tietyin väliajoin tapahtuvia huoltoja.
Tarvittaessa saat apua toisen leipomon vuorossa olevalta kunnossapitohenkilöltä.

Työaikamuotona on TAM35, eli työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa. 
Työssä kiertää myös päivystysvuorot kunnossapitohenkilöstön kesken. 

Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta kunnossapitotöistä ja hän kykenee itsenäisesti ottamaan vastuuta ja tekemään tarvittavia ratkaisuja toimivuuden varmistamiseksi. Suureksi eduksi työn suorittamiseen on sähköalan tuntemus ja osaaminen.
Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti luetaan eduksi, mutta ne voi suorittaa myös työn alettua ja niiden puuttuminen ei estä valituksi tulemista.

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 7978 718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.