Kunnossapitoasentaja teollisuuslaitokselle
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia cavereita vahvistamaan joukkoamme. Mikäli etsit itsenäistä otetta ja vastuuntuntoa vaativaa työtä, hae heti kunnossapitoasentajaksi teollisuuslaitokselle Raumalle!

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen sähkömekaaninen kunnossapito tuotantolaitteiden osalta. Tässä työssä viihdyt, mikäli olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen sekä tunnet teollisuuden kunnossapidon tehtävät. Sinulla on sähköasentajan tutkinto taskussasi ja useamman vuoden kokemusta alalta. Automaatio- ja mekaaninen osaaminen katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Arto Vehmanen p. 050 390 2181. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 31.12.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1208118
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma