(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Haemme ammattitaitoista teollisuusalan kokemuksella varustettua SÄHKÖ- JA MEKANIIKKA-ASENTAJAA asiakaskohteeseemme KERAVALLE.

Tässä tehtävässä vastaat monipuolisista kunnossapito-, huolto-, korjaus- ja asennustöistä elintarviketeollisuusalan asiakaskohteessamme. Tehtävään kuuluvat myös kiinteistönhuollon työtehtäviä sisä- ja ulkotiloissa. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 6 – 15.30 välille ja päivittäinen työaika on pääsääntöisesti 8 tuntia. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista työaikaa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sähkö- ja automaatioalalta sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että sinulla on myös näyttöä mekaanisesta kunnossapidosta teollisuusalalta. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, ratkaisukykyä sekä joustavuutta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, B-ajokortin sekä suomen kielen taitoa.


Tuntuuko työ omalta? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pasi Puranen p. 050 349 4206 arkisin klo 8 – 16 välillä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 30.9.2020.  Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.


ISS Palveluiden  Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä paikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -