Kunnossapitoasentaja/-teknikko venttiilihuoltoon
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020
Oletko kunnossapidon ammattilainen vailla uusia haasteita? Kasvun myötä etsimme nyt uutta työcaveria venttiilihuollon pariin Kilpilahteen. Kunnossapitoasentajana vastaat venttiilien asennus- ja huoltotöistä sisältäen instrumentoinnin sekä muut automaation apulaitteet. Tulet työskentelemään asiakkaamme prosessiolosuhteissa sekä Caverionin venttiilikorjaamolla. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivan haastavan työnkuvan sekä huipputiimin tuen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tuemme myös työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaseteleitä. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä useamman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidosta. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta venttiilihuollosta sekä kenttäautomaation tuntemusta. Kokemus teollisuuden kone- ja laiteasennuksista sekä hyvä koneistustaito katsotaan eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja olet tottunut käyttämään raportoinnissa mobiilitekniikka. Pärjäät porukassamme reippaalla ja motivoituneella asenteella työntekoa kohtaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Kimmo Niemitukia, p. 0407424601. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai email palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 31.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot