(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja - Suunto Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Haastavia ja monipuolisia mekaanisia asennus- ja huoltotehtäviä etsivälle kunnossapitoasentajalle on nyt töitä tarjolla. Etsimme Suunto Oy:lle vakituista kunnossapitoasentajaa varmistamaan tuotantolaitteiden häiriöttömän ja laadukkaan toiminnan. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa.

Kunnossapitoasentajana vastaat tuotannon laitteiden toiminnasta. Pääset työskentelemään tuotantolinjastojen huoltoon uusimpien robotiikka ja automaatiojärjestelmien pariin. Päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään ennakkohuoltojen tekemistä, rikkoutuneiden laitteiden korjausta sekä ongelmatilanteisiin reagoimista. Lisäksi osallistut uusien tuotantolaitteiden prototyyppien suunnitteluun ja valmistukseen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva ammatillinen koulutus (esim. automaatio- tai koneasentaja) ja jonkin verran mekaanista kunnossapito tai asennustaustaa. Työ sopii sosiaalisille henkilöille, jotka pitävät työskentelystä ympäristössä, jossa oma-aloitteisuutta, luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä arvostetaan. Työssä käytetään paljon englanninkielisiä järjestelmiä ja luetaan manuaaleja, joten englannin tulee olla hyvällä tasolla. Aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta tai muista mekaanisista huoltotöistä antavat hyvät lähtökohdat työssä menestymiseen.

Tässä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään aidosti mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työtehtävään kehittyvässä ja kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, yhteen maailman johtavaan urheiluinstrumenttivalmistajan palvelukseen.

Jos olet etsimämme mekaanista asennuskokemusta omaava ongelmien ratkaisija laita hakemuksesi tulemaan. Mikäli tehtävästä heräsi mitään kysymyksiä voit kysyä lisätietoja Adeccon HR konsultti Tomi Kolulta, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.

 

Suunto sai alkunsa vuonna 1936, kun suomalainen suunnistaja ja insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä ja yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorita syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa. Suunnon pääkonttori ja tuotantolaitos ovat Vantaalla. Yrityksellä on yli 400 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja Suunto-tuotteita myydään yli sadassa maassa. Yhtiö on Amer Sports Corporationin tytäryhtiö, kuten sisaryhtiönsä Salomon, Arc'teryx, Atomic, Wilson, Precor ja Mavic. Lisätietoja meistä: www.suunto.com