(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haemme nyt asiakasyritykselle Söderkullaan sähkö-/automaatio kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

 

Tehtävä sisältää monipuolisia sähkökunnossapitoon ja -huoltoon liittyviä tehtäviä elintarviketuotantolaitoksessa.

 

Työpaikka sijaitsee Sipoossa ja töitä tehdään kolmessa vuorossa.

 

Toivomme hakijoilta sähkö-/automaatioasentajan tutkintoa ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Vaatimuksena voimassa oleva työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortti. Eduksi luetaan ymmärrys  sähkön lisäksi myös mekaanisesta kunnossapidosta.

 

Asiakkaamme tarjoaa valitulle henkilölle pitkäaikaisen työsuhteen yhdessä alansa johtavassa teollista kunnossapitoa tekevässä yrityksessä.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian niin olemme sinuun yhteydessä! Lisätietoja saat numerosta 040 689 3200, arkisin klo. 8-16