(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja / Skoda Transtech Oy
Skoda Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista, sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja Helsingissä on kunnossapitoyksikkömme, myyntitoimistomme sekä palveluliiketoimintaosastomme. Tämän lisäksi vuonna 2020 aloitamme toiminnan myöskin Tampereella. Vuodesta 2015 alkaen Skoda Transtech on ollut osa tsekkiläistä Skoda Transportation Group - konsernia, jolla on Skoda Transtechin lisäksi tytäryhtiöitä myöskin Saksassa, Unkarissa ja Venäjällä.

Haemme tehdaskunnossapitoon KUNNOSSAPITOASENTAJAA Otanmäen tehtaalle.

Toimit mekaanisen kunnossapitotiimin jäsenenä. Toimen päätehtävänä ovat ennakkohuoltotoimenpiteiden suorittaminen, suunnitellut laitehuollot sekä vikailmoitusten kautta tulevat toimintahäiriöiden selvitykset ja korjaukset. Tehtävässä toimitaan pääosin työpareina. Toimeen kuuluu lisäksi tiedonhaku käytössä olevista järjestelmistä ja raportointi niihin (kunnossapitojärjestelmään työkorttien teko sekä dokumenttien haku järjestelmästä).

Toivomme, että olet luonteeltasi tarkka, huolellinen ja pitkäjänteinen sekä asenteeltasi oma-aloitteinen. Olet joustava, halukas oppimaan uutta ja kykenet niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn sekä turvallisesti työskenteleminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.

Onnistuaksesi tässä työssä, edellytämme soveltuvaa ammatillista tutkintoa (esim. mekaniikka, kone- ja tuotantotekniikka, koneenrakentaja, koneistaja jne.) sekä jo jonkin verran aiempaa kokemusta teollisuuden huolto- ja kunnossapidon tehtävistä.

Skoda Transtechilla pääset osaksi noin 600 ammattilaisen kasvavaa joukkoa - yhtiöstämme löytyy eri toiminnoista monipuolisesti asiantuntemusta ja osana konsernia muodostamme vahvan kiskokalusto- ja konepaja-alan toimijan. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut logistiikan osalta Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen moderneja joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalustoprojekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, uralla etenemiseen ja kansainvälisen kokemuksen kartuttamiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus sähköpostilla.
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Markus Kilpeläinen
050 444 4495
markus.kilpelainen@sihti.fi
Pasi Pellikka
050 444 4466
pasi.pellikka@sihti.fi