(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Sataservice Oy:lle, kesätyö
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Sataservice Oy:lle sähkö-/automaatioasentajaa.

Tehtävässä vastaat sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä osana kunnossapitotiimiä.

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkö/automaatiotöistä sekä alan perustutkintoa. Kykenet toimimaan itsenäisesti yllä mainituissa tehtävissä. Odotamme sinulta nykyaikaisten kunnossapitojärjestelmien käytön hallintaa. Valmius tehdä myös mekaanisia kunnossapitotöitä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää/kohtalaista suomenkielen taitoa. 

Luonteeltasi olet avoin ja asiakaslähtöinen sekä toimintatavoiltasi olet ratkaisukeskeinen ja kykenet toimimaan paineen alla. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, työskentelet mielelläsi myös tiimissä ja osaat toimia turvallisesti.

Tarjoamme sinulle teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkan ja mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakasyritykseemme määräaikaisuuden jälkeen. 

Hae heti - tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Lisätietoja saat arkisin klo 9.00 - 16.00 numerosta 040 689 3200. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.