Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

 

Haemme kunnossapitoasentajaa (sähkö/automaatio) Stora Enson Heinolan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävässäsi työskentelet sähkö- ja automaatiokunnossapidossa Heinolan Flutingtehtaalla. Työssäsi pääset toteuttamaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia kunnossapidon tehtäviä mm. vianhakua, ennakkohuoltotöitä sekä huolto- ja korjaustöitä. Raportoit tekemäsi työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP).

 

Tehtävävaatimukset
Edellytämme sinulta sähkö- tai automaatiotekniikan ammattitutkintoa tai soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapidosta.

Toivomme, että olet luonteeltasi tarkka, huolellinen ja pitkäjänteinen sekä asenteeltasi oma-aloitteinen. Olet joustava, halukas oppimaan uutta ja kykenet niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn. Turvallisesti työskenteleminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää. 

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kieli katsotaan eduksi. Myös SAP R/3- ja MS Office -ohjelmien osaaminen on eduksi.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi

Kiinnostuitko?
Haethan tehtävää 25.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopalvelupäällikkö Jari Jantunen, puh. 044 742 9597 22.7 alkaen arkipäivinä klo 7:00-15:30.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Sijainti
Heinola, Stora Enso Flutingtehdas

Hakuaika päättyy
25.8.2019

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 10,5 miljardia euroa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1285008
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola