(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA!

 

Työtehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä vastaat elintarviketeollisuuden alalla toimivan asiakasyrityksemme tuotantokoneiden ja laitteiden vianhaku-, huolto- ja korjaustöistä. Kokemus erityisesti painelaitteiden ja vianhaun parissa on hakijalle plussaa.

 

Hakijan profiili

Etsimme tehtäviin oma-aloitteisia ja erinomaisella asenteella varustettuja työntekijöitä!

Vaatimukset:

- Sähköalan koulutus

- Työturvallisuuskortti

- Sähkötyöturvallisuuskortti

- Voit olla jo kokenut ammattilainen tai vielä työurasi alkutaipaleella

 

Eduksi katsomme monipuolisen työkokemuksen erilaisista huolto- ja korjaustöistä sekä kunnossapidosta. Olet itseohjautuva alan ammattilainen, jolta löytyy runsaasti työskentelymotivaatiota sekä sopivasti huumorintajua. Yhteistyötaitosi ovat erinomaiset ja olet valmis ottamaan vastuuta työsi jäljestä.

 

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä työt alkavat jo HETI SOPIVAN HENKILÖN LÖYDYTTYÄ! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla p. 040 689 3200.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.