(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja sähkö- ja automaatiotehtäviin Jalostajalle!
Oy Lunden Ab Jalostaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Kiinnostaako monipuoliset kunnossapidon työtehtävät Turun ja ehkäpä koko Suomen tunnetuimmassa elintarviketehtaassa? Mikäli haluat yhdistää oman sähkö- ja automaation kunnossapidon osaamisesi tunnettujen brändien parissa työskentelyyn tämä voi olla juuri sinun paikkasi!

Haemme Jalostajan tehtaalle Turkuun ammattitaitoista kunnossapitoasentajaa sähkö- ja automaatiotehtäviin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan suoraan Oy Lunden Ab Jalostajan kanssa.

Tuotannon kunnossapito vastaa tuotannon laitteista ja järjestelmistä niiden kunnossapidon ja kehittämisen osalta. Lisäksi kunnossapito huolehtii laitteiden oikeasta ja tehokkaasta käytöstä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Turun tehtaalla on useita elintarviketeollisuuden tuotantolinjoja, joiden huoltamiseen, toimivuuden varmistamiseen, ennakkohuoltotyöhön, vikakorjauksiin, muutostyöhön ja tehokkuuden kehittämiseen sekä uudisasennuksiin haemme nyt osaavaa kunnossapitoasentajaa. Tulet osaksi tiivistä kunnossapitotiimiämme tehtävään, joka on vaihteleva ja monipuolinen.

Arvostamme erityisesti kokemusta elintarviketeollisuudesta, mutta myös muiden tuotantoprosessien kunnossapidosta saatu kokemus on voinut tuoda sinulle toivomaamme osaamista.

Toiveidemme kunnossapitoasentajalla on

  • kokemusta kunnossapitotyöstä teollisessa toimintaympäristössä
  • osaamista sähkö- ja automaatiotekniikasta sekä mekaanisesta kunnossapidosta
  • itsenäinen, oma-aloitteinen ja tilanteisiin tarttuva toimintaote
  • tuotantoympäristöön ja tiimityöhön sopivat yhteistyötaidot
  • valmius työskennellä vuorotyössä ja valmius myös päivystysluonteiseen työskentelyyn.

Tuotantolinjojemme tekninen käytettävyys on meille toimintamme kannalta tärkeää. Tarjoamme vakaan ja kehittyvän toimintaympäristön, jossa pääset osana tiimiä mukaan kehittämään kunnossapitotoimintaamme. Työ on monipuolista ja sisältää erilaisten tuotantolaitteiden parissa työskentelyn lisäksi mahdollisuuden perehtyä myös kylmälaitteisiin. Töiden raportoinnissa käytämme Arrow-kunnossapitojärjestelmää. Arvostamme osaavia tekijöitä ja pyrimme tarjoamaan heille kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

Kiinnostuithan! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja työtehtävästä antaa arkisin klo 15-16 välisenä aikana Joni Vuorela, kunnossapitopäällikkö, Oy Lunden Ab Jalostaja, puh. 0409011953.

Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista, olethan yhteydessä Baronalla Kati Blinnikka-Pullolaan puh. 050 370 8435, tavoitettavissa ma 16.9. klo 12-13 tai Anu Marttilaan puh. 050 4358625 (tavoitettavissa 12.9. alkaen).