(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja (sähkö-/automaatioasentaja), Munax Oy
Munax Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Etsimme Munax Oy:lle sähkö- ja automaatiotaustaista kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Laitilaan. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan Munax Oy:n työntekijäksi.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä päiväsi koostuvat tuotantolaitteiston ja talotekniikan huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Sähköasentajana osaamisesi pääsee testiin erityisesti sähköpuolen kunnossapidon parissa, mutta sinun tulee olla valmis tarttumaan tarpeen tullen myös mekaanisiin töihin. Emme suinkaan odota sinun tuntevan uutta työympäristöäsi, vaan perehdytämme sinut huollettavan laitteiston saloihin.

Toivomme hakijalta:

• Sähkö- ja automaatioalan koulutusta

• Aiempaa kokemusta sähköalan asennus- ja kunnossapitotöistä sekä

• Valmiutta 2-vuorotyöskentelyyn

Eduksi katsomme:

• Aiemman kokemuksen nimenomaan teollisuuden sähkötöistä

• Kokemuksen elintarviketeollisuudesta

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja omaat työteliään asenteen. Koet tiimityön luontevana osana päiviäsi ja suhtaudut myös työturvallisuusasioihin niiden vaatimalla vakavuudella.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin haethan paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Barona Pirjo Rouhiainen puh. 040 774 7780.