(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja (sähkö-/automaatioasentaja) Mesvac Oy:lle
Mesvac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme yhteistyökumppanillemme Mesvac Oy:lle kunnossapitoasentajia (sähkö-/automaatioasentaja) vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Töitä tehdään päivävuorossa, lukuun ottamatta muutamaa vuotuista päivystysviikkoa. Kunnossapitoasentajan itsenäisessä ja liikkuvassa työssä työaikasi alkaa kotoasi ja myös päättyy sinne.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä korjaat ja huollat henkilöliikenne- ja teollisuusovia sekä kuormauslaitteita pääosin teollisuus- ja liikekiinteistöissä. Teet niin määräaikaishuoltokäyntejä kuin myös viankorjauskeikkoja ja varmistat toiminnallasi yrityksen tuotteiden sujuvan käytön asiakkaalle. Matkasi taittuvat hyvin varustellulla yrityksen huoltoautolla.

Toivomme hakijalta sähkö-/automaatioalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta sähkötöistä. Huollettavien laitteiden kanssa eteesi tulee kuitenkin myös runsaasti mekaanisia huoltotarpeita, joten tuntemus mekaanisista kunnossapito- ja asennustöistä joko töiden tai harrastusten kautta on ehdottomasti eduksi. Emme kuitenkaan oleta uuden asentajan osaavan kaikkea etukäteen, vaan valitulle henkilölle järjestetään kattava ja kehuttu perehdytys. Lisäksi pääset aloittamaan työsi kokeneemman asentajan opissa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli toimintaasi ohjaa asiakaslähtöinen ja palvelualtis ajattelutapa. Huoltokäynnille lähtiessäsi perimmäisiin tavoitteisiisi kuuluu toimivan laitteiston varmistamisen ohella koko palvelukokonaisuuteen tyytyväinen asiakas.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kunnossapitoasentajan työn kilpailukykyisellä palkalla, johon kykenet myös tekemiselläsi aktiivisesti vaikuttamaan. Käytössäsi ovat nykyaikaiset kunnossapidon työkalut sekä työtäsi tukevat IT-laitteet. Pääset osaksi maanlaajuista yli 100 henkilön ammattilaistiimiä, jossa osaamisesi ajantasaisuudesta pidetään huolta aktiivisesti ja kannustavasti. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Tuomas Kuparinen numerosta 050 343 0289 tai sähköpostitse osoitteesta tuomas.kuparinen@barona.fi.