(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja (sähkö-/automaatioasentaja) Algol Technics Oy:lle
Algol Technics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsimme Algol Technics Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajia (sähkö-/automaatioasentajia) monipuolisiin tehtäviin modernin varastoautomaation pariin Vantaalle.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä työskentelet kuljetin-, siirto- ja varastointiteknisten laitteiden ja järjestelmien huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Työtehtävät painottuvat koulutuksesi ja mahdollisen kokemuksesi myötä automaatio- ja sähköpuolen kunnossapitoon, mutta tiiviissä kunnossapitotiimissä sinulla tulee olla intoa tarttua myös mekaanisen kunnossapidon tehtäviin. Työpanoksellasi huolehdit järjestelmien tehokkaasta käytettävyydestä ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatioalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä. Eduksi katsomme ymmärryksen erityisesti automaatiosta sekä kokemuksen ohjelmoitavista logiikoista (mm. S7) ja niiden vianhausta. Tärkeintä on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia, joten ethän jätä hakemustasi laittamatta!

Tarjoamme mielenkiintoisia huoltotehtäviä vakavaraisesta ja alansa johtavasta yrityksestä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset tietojärjestelmät ja työkalut. Kunnossapitotiimissä vastuu jakautuu osaamisen mukaan ja uudet tekijät perehdytetään työhönsä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja rekrytoidut suoraan Algol Technicsin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Perttu Piispa, puh. 050 471 3321.