(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja (sähkö-/automaatioasentaja), Algol Technics Oy
Algol Technics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Etsimme Algol Technics Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajaa (sähkö-/automaatioasentajaa) monipuolisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin 3-vuorotyöhön Helsinkiin.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 178 MEUR. Työllistämme noin 400 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja tavoitteena asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteenamme on aina asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä sekä lisäarvoa, ja lisää tätä kautta asiakkaamme kilpailukykyä merkittävästi. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä tulet työskentelemään Ilmalan logistiikkakeskuksessa tuotantolaitteiston kunnossapito- ja huoltotehtävien parissa. Työtehtävät koostuvat sekä mekaanisesta kunnossapidosta että automaatio- ja sähköpuolen tehtävistä. Varmistat omalla toiminnallasi tuotannon mahdollisimman hyvän käytettävyyden ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä. Laitos toimii 3-vuorossa.

Toivomme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia, joten ethän jätä hakemustasi laittamatta!

Tarjoamme mielenkiintoisia huoltotehtäviä vakavaraisesta ja alansa johtavasta yrityksestä. Pääset työskentelemään kunnossapitotiimissä, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Logistiikkakeskus sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.