(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Quant Finlandille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Etsimme asiakkaallemme Quant Finlandille Sipooseen kunnossapitoasentajaa elintarviketeollisuuteen. Quant Finland on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka takaa toimivan työympäristön monille eri aloille. Yrityksessä panostetaan niin vastuullisuuteen, työturvallisuuteen kuin henkilöstön kehittämiseen ja kehitysmahdollisuuksiin.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa teollisuuslaitteiden ja -koneiden kunnossapidon, asennusten ja vianhaun parissa. Lisäksi työhösi kuuluu määräaikaishuollot. Toimit työssäsi osana ammattitaitoista tiimiä, mutta saat vastuuta myös itsenäisen työn muodossa. Työtä on kolmessa vuorossa ja viikonloppupäivystys noin 4-5 viikon välein.

Arvostamme

  • Sähköalan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
  • Motivaatiota kehittyä työssä
  • Vastuullista otetta itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyötaitoja tiimityöhön
  • Auttavaista asennetta tuotannon kanssa toimintaan
  • Kokemusta tai tietämystä automaatiosta ja mekaanisista asennuksista
  • Valmiutta kolmivuorotyöhön
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja (hygieniapassi on toki eduksesi)

Tarjoamme sinulle

Kansainvälisenä ja Suomen alueella laajana toimijana Quant Finlandilla on tarjottavanaan ison talon edut aina kehittymismahdollisuuksista etenemiseen yrityksen sisällä. Saat luonnollisesti myös yrityksen tarjoamat henkilöstöedut. Tämän ohella tukenasi ja työpäiviesi ilona on mukava kunnossapidon tiimi ja reilu esimies.

Työ Sipoossa on kolmivuorotyötä, mikä tuo mukavan lisän myös kuukausittaiseen tiliisi vuorolisien muodossa. Lisäksi WorkPowerilla saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Quant Finlandilla toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: teollisuuden sähköasentaja, sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja