Kunnossapitoasentaja päivävuoroon
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoalan ammattilaista Vantaalle tuotantolaitoksen kunnossapito- ja huoltotehtäviin. Työtä tehdään porrastetussa päivävuorossa.

Kunnossapitoasentajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kunnossapitotehtävät, sekä satunnaisesti myös kiinteistöhuoltotyöt. Työtehtäväsi koostuvat mekaanisista ja sähköautomaatioon lukeutuvista huolloista ja asennuksista.

Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta kunnossapito-/asennustehtävistä. Omaat hyvän ongelmien ratkaisukyvyn, olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Pystyt myös työskentelemään itsenäisesti ja tekemään nopeitakin päätöksiä työn niin vaatiessa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiin, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Tehtävässä rekrytoidut suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela puh. 050 464 8493, maanantaista keskiviikkoon klo 9-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot