(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja, Pääkaupunkiseutu
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Itsenäinen, asiakaspalveluhenkinen kunnossapidon ja automaatioalan moniosaaja haussa! 

Etsimme asiakkaallemme  AUTOMAATIO- JA KUNNOSSAPITOASENTAJAA Pääkaupunkiseudulle.

Työskentelet tiimissä ja tehtäviisi kuuluvat teollisuuden tuotantolaitteiden korjaus-, parannus- ja ennakkohuolto. Työtehtävät saattavat vaihdella pikaisista vikakeikoista pidempiin tuotantolinjojen asennus- ja kehitysprojekteihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (sähkö-/automaatioasentaja tai -teknikko) ja kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Mekaaniset asennuksetkaan eivät ole Sinulle ihan vieraita. Osaat käyttää tavallisimpia IT-sovelluksia (esim. MS Office). Olet huolellinen, sekä vastuuntuntoinen tyyppi ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia itsenäisesti ovat avainasioita tässä tehtävässä. Sinulla on voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortit töiden alkaessa, toivottavasti myös hygieniapassi.

Tehtävässä Sinulle on tarjolla ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö sekä itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät, palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin p. 010 504 9994