(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Nokian Renkaat Oyj:lle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.

Etsimme nyt Nokian Renkaat Oyj:lle uutta mekaanisen puolen asentajaa kunnossapidon yksikköön.

Oletko uusi Nokian Renkaiden huippuosaaja? Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä mitä teet, olet hakemamme henkilö.

Edellytykset:
Etsimme työntekijää kunnossapidon yksikköön, jolta löytyy:
- mekaaniselle kunnossapitopuolelle soveltuva koulutus
- työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta , työkokemus mielellään teollisesta ympäristöstä
- tahtotilaa ja oikeaa asennetta
- halua kehittyä ja oppia uutta
- katsomme eduksi, mikäli hakijalla on kokemusta hydrauliikasta, pneumatiikasta, koneistuksesta (sorvi, jyrsin, jne.) ja hitsauksesta (hitsausluokkia ei tarvitse olla / suorittaa).

Tarjoamme:
Kunnossapidon yksikköön palkataan mekaaninen asentaja vakituiseen työsuhteeseen.
Kyseessä ei ole vuokratyösuhde, vaan henkilö palkataan suoraan Nokian Renkaiden työntekijäksi. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.
Kyseessä on päivätyö.

Lisätietoja:
Nokian Renkaat kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa yli 4 400. Nokian Renkaiden osake on listattu NASDAQ Helsingissä.

Lisätietoja: www.nokiantyres.com