Kunnossapitoasentaja (mekaniikka)
Go On Uusimaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Syste Oy tuottaa sähkö-, automaatio- sekä instrumenttiasennuspalveluja ja kunnossapidon palveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin.

Etsimme nyt asiakkaallemme Syste Oy:lle,

KUNNOSSAPITOASENTAJAA (MEKANIIKKA)

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu prosessin kone- ja laiteasennuksia, koneiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia koneistus- ja hitsaustöitä. Asennustöiden lisäksi työskennellään koneiden ja laitteistojen käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmoijien kanssa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.
Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, oman työnjohdon alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään, mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta.

Edellytämme asentajalta laajaa kokemusta teollisuuden kunnossapidollisista töistä sekä laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista. Valitun työntekijän pitää osata lukea teknisiä dokumentteja, asentaa erilaisia prosessin laitteita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet.
Kokemus koneistuksesta ja/tai erilaisista hitsaustekniikoista on tärkeää työssä pärjäämiseksi sekä ennakoivan kunnossapidon toimintaperiaatteet on oltava hallussa.

Työturvallisuus, tulityö- sekä ensiapukortit ovat välttämättömät. Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito, suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä laajat henkilökuntaedut.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Valittu työntekijä työllistyy suoraan Syste Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot